Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


MenDan Thermal Hotel & Aqualand**** superior
Cím: 8749 Zalakaros, Gyógyfürdõ tér 8.Email: marketing@mendan.hu
Web: www.wellneshotelmendan.huTelefon: 06-30/349-6629

Bemutatkozás

A MenDan Thermal Hotel és Aqualand**** superior Zalakaros központjában, közvetlenül a városi fürdõ szomszédságában 308 szobával és apartmannal várja kedves vendégeit. Az elegancia és otthonosság, a profizmus és kedves közvetlenség kettõsségét tükrözi stílusunk, hangulataink.

Egy kis ízelítõ a MenDan világából: Merüljön el az úszó-, termálvizes-, élménymedencékben vagy a pezsgõfürdõben, élvezze a szaunaparkban a mézes vagy az afrodiziákumos felöntéseket, kényeztesse testét egy illatos bambuszmasszázzsal vagy lávaköves masszázzsal, lelkét aromafürdõvel vagy az élményzuhanyokkal.

Szépüljön Kleopátra tejes-mézes kényeztetõ kezeléssel, és relaxációs hajmosással, növelje fittségét tibeti jógagyakorlatokkal és aquafitnessel. Ez az apró szelet is tükrözi szállodánk kínálatának sokszínûségét, mely minden ízében alkalmazkodik Vendégeink igényeihez, úgy, hogy Ön észre sem viszi.

Gyakorlati és luxus szolgáltatások, apró kis fortélyok szolgálják kényelmét, mint: 24 órás recepció, egészségpénztári kapcsolatok, mozgássérült szobák, internet szolgáltatás a szobákban, mozi csatornák, légkondícionáló, fogorvos, kerékpárkölcsönzés, gyermekfelügyelet, esti élõzene, transzferszolgáltatás, golfszimulátor... és még végeláthatatlanul folytathatnánk a sort.

A MenDan Thermal Hotel és Aqualand**** superior vállalja különbözõ konferenciák, ülések, továbbképzések, meetingek és egyéb rendezvények teljes körû megszervezését, lebonyolítását. Termeink összenyithatóak, így kisebb és nagyobb létszámú rendezvények lebonyolítására is alkalmasak. Konferenciatermünk 642 m2 összterületû, 600 fõ befogadására alkalmas, igény estén 4 kisebb teremmé alakítható. Válassza a MenDan Thermal Hotelt, ahol egyéni, cégre szabott rendezvényekkel, tökéletes szervezéssel, csodálatos környezettel és különbözõ programokkal várjuk Önöket!Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink